Deoarece purtarea acestei protecții este „unul dintre cele mai importante lucruri pe care le transmitem, va dura și mai mult”, a spus el.

Chiar și Hutter ar fi lăsat cerința de mască în supermarket. Deoarece purtarea acestei protecții este „unul dintre cele mai importante lucruri pe care le transmitem, va dura și mai mult”, a spus el. Purtarea unei măști, precum și menținerea distanței și spălarea regulată a mâinilor trebuie să fie respectate în continuare, „asta ar trebui automatizat”, a spus medicul. Deoarece virusul este încă acolo, „uneori se aprinde”.

Măștile ca semne de avertizare

Facilitarea dă impresia că „trebuie să se termine”, a avertizat Michaela Pfadenhauer, șefa Institutului de Sociologie, Universitatea din Viena. Situația actuală cu relaxarea crescândă este mult mai dificil de suportat decât blocarea sau normalitatea anterioară. Prin urmare, este important să continuăm să informăm că există mai multe infecții, a spus expertul. Deși masca este „extrem de perturbatoare din punct de vedere social”, este, de asemenea, un avertisment constant care amintește permanent perioada Corona ca fiind încă existentă, a explicat Pfadenhauer.

De asemenea, interesant:

Cele mai mari greșeli la purtarea unei măști

Erika Wichro, medic și expertă în sănătate publică internațională, s-a pronunțat, de asemenea, în favoarea protecției gurii și nasului. – Port masca din convingere. Este un „semn al autoprotecției, precum și al protecției publicului larg și reprezintă„ responsabilitate conștientă ”. Este vorba despre obișnuință, o„ chestiune de voință ”, se poate„ obișnui cu orice ”.

Între timp, coronavirusul are, de asemenea, un impact asupra științei și practicii publicării. Cel mai recent, au existat discuții în Germania despre un studiu privind infectivitatea SARS-CoV-2 la copii, realizat de virologul berlinez Christian Drosten. Aceasta a fost publicată ca așa-numita preimprimare, adică fără o evaluare inter pares. În mod normal, studiile sunt comentate și discutate mai întâi de alți experți înainte de a fi publicate în reviste științifice. Dar în vremurile pandemiei, „s-ar dori să punem la dispoziție imediat toate cunoștințele”, a spus virologul Elisabeth Puchhammer-Stöckl. Aceasta este „o situație nouă și creează, de asemenea, incertitudinea”. Faptul că experții susțin public este contraproductiv și nu este înțeles de oameni, a spus Hutter. Mai degrabă, astfel de discursuri ar trebui discutate științific pe plan intern. Va exista în continuare o anumită incertitudine cu virusul coroanei. Onestitatea este importantă în comunicarea riscurilor. „De asemenea, este important să spui dacă nu știi ceva”, a subliniat Hutter.

Testele cuprinzătoare nu au sens

În populație, relaxarea măsurilor Covid este primită cu sentimente mixte, pe de o parte măștile sunt încă purtate fără obligație, pe de altă parte s-a răspândit o anumită neglijență.reduslim Puchhammer-Stöckl a declarat că nu totul poate fi reglementat și că multe sunt responsabilitatea dvs., cum ar fi dacă puteți îmbrățișa rudele care aparțin unui grup de risc. Aceasta este o „evaluare personală”. Cu toate acestea, toată lumea ar trebui să cântărească în prealabil dacă s-a aflat într-o situație riscantă și câte contacte au fost făcute.

Luxemburgul dorește să prevină un al doilea val coronal cu teste la nivel național pentru întreaga populație. O astfel de strategie nu este sensibilă sau fezabilă pentru Austria. Ideea aici este să continuăm testele acolo unde are sens, de exemplu în spitale și case de bătrâni, a spus Puchhammer-Stöckl.

În Germania, s-a știut duminică că numărul persoanelor infectate cu coroană în fabrica de carne Tönnies din Rheda-Wiedenbrück a crescut la 1.331. Districtul Gütersloh a anunțat asta duminică. Experții din emisiunea ORF au subliniat că astfel de puncte fierbinți pot fi urmărite înapoi în condiții precare. În acest context, izolare este deosebit de importantă. Virusul este în prezent la un nivel scăzut în Austria, dar ar putea „provoca din nou mari dificultăți în orice moment”, a avertizat Puchhammer-Stöckl. Reprezentantul special Auer se bazează pe responsabilitatea personală. De nenumărate ori se aude de la numeroase unități de catering că nu sunt respectate reglementările. Auer a subliniat că autoritățile nu pot controla toate barele, recepțiile etc. Operatorii înșiși au o responsabilitate și nu ar trebui să se gândească doar la propriile venituri, a spus consilierul special.

O scurtă perturbare a sunetului a provocat iritare în timpul difuzării. Propoziția lui Wichro – „Mâna dreaptă nu știe ce face stânga” – a devenit brusc un ecou constant.

Citiți știrile acum 1 lună gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

 »

Poliția britanică vrea să investigheze din nou în cazul « Maddie » dispărut în Portugalia. Home Office este încă interesat să sprijine căutarea Madeleine McCann, a informat sâmbătă postul de televiziune britanic BBC, citând Home Office. Ministerul va sprijini financiar proiectul, a spus acesta.

Copilul de trei ani de atunci a dispărut dintr-o stațiune de vacanță din Algarve acum cinci ani. Potrivit BBC, cerința unei noi anchete a părții britanice ar fi consimțământul poliției portugheze. Acesta și-a încheiat demult investigația și poate deveni activ din nou numai după prezentarea de noi informații.

Ancheta a fost închisă în 2008, deoarece, potrivit autorităților din Portugalia, nu existau dovezi ale unei infracțiuni. Poliția britanică a anunțat în aprilie că a găsit noi piste după o revizuire a cazului de un an. Ea continuă să creadă că Madeleine a fost răpită de un necunoscut. Recent a publicat o poză cu „Maddie” așa cum ar putea arăta astăzi la vârsta de nouă ani.

Citiți știrile acum 1 lună gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

 »

„Der Wendler” polarizează – și are întotdeauna. Ca vedetă pop și profesionist în mass-media, el este un adevărat supraviețuitor și de-a lungul anilor a reușit să inspire mulțimea din nou și din nou. Chiar dacă își folosește întreaga viață ca scenă pentru asta.

Caracteristici

  • Nume: Michael Skowronek
  • Nume de scena:
  • Ocupație: cântăreț pop
  • Născut la: 22. Iunie 1972
  • Locul nașterii Dinslaken, Germania
  • Zodie Rac Rac
  • Statutul relației: acordat

    Laura Müller

  • Copii: fiica Adeline (cu fosta soție

    Claudia Norberg

    )

© imagini imago / Imagine viitoare

Polarizarea este chemarea sa. Fie cu iubita sa de 28 de ani, Laura Müller, cu aparițiile sale TV sau cu muzica sa. Expeditorul de marfă instruit știe cum să comercializeze și poate, de asemenea, să o facă ușor. Dovedește că

disputa actuală între el și comediantul Oliver Pocher.

« Bebi, te iubesc soooo »

Videoclipurile de Instagram „dulci de zahăr” cu tânăra sa iubită găsesc mulți utilizatori care râd pe net. Parodia comică a lui Oliver Pocher, chiar țipând.

© imagini imago / Imagine viitoare

Dar chiar și aceste gag-uri, uneori jignitoare, ajută vedeta pop să atragă atenția, pe care știe să o folosească cu pricepere. Acest lucru transformă disputa într-un format de emisiune. De care toți cei implicați vor beneficia cu siguranță financiar. „Pocher versus Wendler – No more fun” va fi difuzat pe 29 februarie. 2020 pe RTL.

Simțiți-vă pentru muzică Zeitgeist

A avut devreme

Michael Wendler

a avut nasul potrivit și și-a creat propriul nume pentru stilul său de muzică: Popschlager. Acesta este motivul pentru care el se numește „regele hiturilor pop”.

© imagini imago / Revierfoto

În 1998, Wendler a fost descoperit de prezentatorul și cântărețul pop Jürgen Renfordt, care l-a ajutat, de asemenea, să obțină primul său contract de înregistrare. De atunci a avut succes sub numele „Michael Wendler” sau „Der Wendler”.

Rafinări legale pentru numele de scenă

Numele său a devenit ceva de marcă, ceea ce i-a adus nu numai succes, ci și furie. În ciuda diferențelor juridice în ceea ce privește numele ?? Der Wendler ?? și mai multe procese în desfășurare, fanii sunt loiali lui Michael Wendler.

© imagini imago / Revierfoto

Fără educație muzicală, ci talent

Pentru o lungă perioadă de timp a fost sub contract cu soția sa de atunci Claudia Norberg, cea mai mică companie de discuri CNI Records. În 2007, Michael Wendler a trecut la casa de discuri Ariola a casei majore Sony BMG. De atunci, producătorul său Hermann Niesig a fost responsabil pentru sunetul tipic Wendler, deoarece Michael Wendler nu a finalizat niciodată o educație de muzică clasică și, prin urmare, fredonează melodia melodiilor pe care le are în minte lui Niesig.

Melodii cu potențial urechi

Michael Wendler este responsabil pentru câteva melodii atrăgătoare din ultimii ani și la fiecare petrecere de succes, hit-ul său de lungă durată „She loves the DJ” rulează cel puțin o dată seara. Dar melodii precum „Nina” sau „Nu știu” sunt absolut de neuitat. Cel mai de succes album de până acum al lui Michael Wendler este „Spectacular”, care a intrat în topurile albumelor la numărul 6 în 2012.

De la clanul Wendler la tabăra junglei

Michael Wendler știe pur și simplu să se distreze și a construit un al doilea pilon pe lângă cariera sa muzicală. Așa că îl poți vedea pe lângă performanțele și concertele sale, de multe ori în diverse formate TV de realitate. În 2014, cântărețul a primit propriul său program documentar pe „Sat 1” cu „Der Wendler-Clan”. În același an, Michael a participat la „Sunt o stea – scoate-mă de aici!”

© imagini imago / Imagine viitoare

Cu toate acestea, a părăsit spectacolul la cererea lui, dar a participat la spectacolul „Sunt o stea – readuce-mă înăuntru!” Un an mai târziu și s-a mutat în spectacolul final. De asemenea, a participat ca participant la „Celebrity Big Brother” și a ajuns pe locul cinci. În 2016, Michael a participat la emisiunea RTL „Let’s Dance” și a terminat pe locul 9 cu partenerul său de dans Isabel Edvardsson. Acesta a fost urmat de săpunul documentar VOX „La revedere Germania! Emigranții” și „Casa de vară a stelelor – lupta cuplurilor de vedete”.

Scandalul conspirației DSDS

În octombrie 2020, Wendler a provocat senzația odată cu anunțarea plecării sale ca jurat la emisiunea RTL „Deutschland sucht den Superstar” – în principal din cauza motivelor sale. El pleacă cu efect imediat, a spus Wendler joi seară într-o poveste de pe Instagram. Wendler tocmai fusese prezentat la DSDS.

Tânărul de 48 de ani a numit drept motiv guvernul federal și mass-media din pandemia coronei. Declarația sa a avut consecințe imediate: puțin mai târziu, un partener de publicitate s-a distanțat. Comediantul Oliver Pocher a prezentat un special în acea seară. Au existat discuții aprinse pe rețelele de socializare.

RTL a fost complet surprins de declarațiile lui Wendler – „atât despre ieșirea din„ DSDS ”, cât și despre teoriile conspirației sale”, a declarat radiodifuzorul la întrebarea agenției de presă germane. „Ne îndepărtăm în mod expres de acest lucru”.

Viața privată foarte publică

Deși este destul de normal ca Wendler să-și împărtășească viața cu fanii săi, iubita sa de 19 ani, Laura Müller, a trebuit să se obișnuiască mai întâi cu atenția pe care o primește de la relația cu vedeta pop în vârstă de 47 de ani. „Ești urât pentru lucruri pentru care nu poți face nimic, de oameni care nu te cunosc”.

»Ești urât pentru lucruri pentru care nu poți face nimic, de către oameni care nu te cunosc« © imago images / Revierfoto

Trăirea acestei resentimente este desigur dificilă la început « , a spus ea în numărul din ianuarie al revistei » Playboy « , pentru care a renunțat la coperți.

Iubirea tânără în locul iubirii din copilărie

Cuplul locuiește acum în Florida. Sunteți într-o relație din octombrie 2018. Cei doi sunt acum deschiși despre viața lor privată pe rețelele de socializare și postează în mod regulat fotografii împreună. Cu fosta sa Claudia Norberg (49 de ani), el se află în prezent în mijlocul procesului de divorț.

© imago images / Future Image Noua (tânără) femeie de partea lui Wendler: Laura Müller

Au o relație împreună de aproape 30 de ani

fiica comună pe nume Adeline

. Abia în 2009 s-au căsătorit într-un registru civil de pe Sylt și mai târziu pe Mallorca după o relație de 20 de ani.

© imago images / Jan Huebner Michael Wendler și Claudia Norberg trăiesc în divorț

Căsătoria a durat aproape zece ani. Rămâne de văzut în ce direcție se va dezvolta noua relație a lui Michael Wendler. Este sigur că vedeta pop va continua să ofere surprize în următorii câțiva ani

Nuntă în SUA

Citiți mai multe despre nuntă aici.

Pe 20 iunie 2020 venise timpul. Michael Wendler și Laura Müller s-au căsătorit. „Ne-am căsătorit”, a scris muzicianul pe Instagram și a postat fotografii curente. În consecință, cuplul s-a căsătorit în Florida, casa SUA a cuplului. „SUNTEM PESTE FERICIȚI!”. Radiodifuzorul TV RTL, care lucrează în prezent la săpunul documentar „Laura și Wendler – Acum se căsătorește!” însoțită, nunta bisericii din Las Vegas va fi transmisă în direct în câteva săptămâni.

Citiți știrile acum 1 lună gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

 »

Germanul

Cancelarul Merkel

ia în considerare o politică mai dură față de Ankara: „În aceste condiții, negocierile ulterioare sunt excluse”.

După arestarea altor doi germani în

Curcan

În Germania, de-a lungul liniilor de partid, sunt exprimate apelurile pentru un curs mai strict către Ankara. Cancelarul Angela Merkel (CDU) a declarat vineri seara la Nürnberg că astfel de arestări „în marea majoritate a cazurilor nu au niciun temei”.