Çünkü bu korumayı takmak « ilettiğimiz en önemli şeylerden biri, daha da uzun sürecek » dedi.

Hutter bile süpermarkette maske gereksinimini bırakabilirdi. Çünkü bu korumayı takmak « ilettiğimiz en önemli şeylerden biri, daha da uzun sürecek » dedi. Doktor, maske takmanın yanı sıra mesafenizi korumaya ve düzenli el yıkamaya dikkat edilmeye devam edilmesi gerektiğini, « bunun otomatikleştirilmesi gerektiğini » söyledi. Virüs hala orada olduğu için « bazen alevlenir ».

Uyarı işaretleri olarak maskeler

Viyana Üniversitesi Sosyoloji Enstitüsü başkanı Michaela Pfadenhauer, gevşemenin « bitmesi gerektiği » izlenimini verdiğini söyledi. Artan gevşemeyle birlikte mevcut duruma katlanmak, kilitlenme veya önceki normalliğe göre çok daha zor. Uzman, bu nedenle daha fazla enfeksiyon olduğunu bildirmeye devam etmenin önemli olduğunu söyledi. Pfadenhauer, maske « sosyal açıdan son derece yıkıcı » olsa da, Corona dönemini kalıcı olarak hatırlatan sürekli bir uyarı olduğunu açıkladı Pfadenhauer.

Ayrıca ilginç:

Maske takarken yapılan en büyük hatalar

Doktor ve uluslararası halk sağlığı uzmanı Erika Wichro da ağız ve burnun korunmasından yana konuştu. « Maskeyi inandığım için takıyorum. » Bu bir « kendini koruma işaretidir, hem de genel halkın korunmasıdır ve » bilinçli sorumluluğu « temsil eder. Alışkanlık hakkında, » irade sorusu « , » her şeye alışabilir « .

Bu arada koronavirüs, yayın bilimi ve pratiği üzerinde de etkili oluyor. Son zamanlarda Almanya’da Berlin virolog Christian Drosten tarafından çocuklarda SARS-CoV-2 enfeksiyonu üzerine bir çalışma hakkında tartışmalar oldu. Bu, sözde ön baskı olarak, yani akran değerlendirmesi olmadan yayınlandı. Normalde çalışmalar bilimsel dergilerde yayınlanmadan önce diğer uzmanlar tarafından yorumlanır ve tartışılır. Ancak pandemi zamanlarında, virolog Elisabeth Puchhammer-Stöckl, « kişi tüm bilgileri anında kullanıma sunmak isteriz » dedi. Bu « yeni bir durum ve aynı zamanda belirsizlik yaratıyor ». Hutter, uzmanların kamuoyu önünde tartışmasının ters etki yarattığını ve insanlar tarafından anlaşılmadığını söyledi. Aksine, bu tür söylemler bilimsel olarak içeride tartışılmalıdır. Corona virüsü ile ilgili yine de belli bir belirsizlik olacak. Risk iletişiminde dürüstlük önemlidir. Hutter, « Bir şey bilmiyorsanız bunu söylemek de önemlidir » dedi.

Kapsamlı testler mantıklı değil

Nüfusta Covid önlemlerinin hafifletilmesi karışık duygularla karşılanırken, bir yandan maskeler hala zorunluluk olmadan takılıyor, diğer yandan belli bir dikkatsizlik yayılıyor. Puchhammer-Stöckl, her şeyin düzenlenemeyeceğini ve bir risk grubuna mensup akrabalarınızı kucaklayıp kucaklayamayacağınız gibi pek çok şeyin kendi sorumluluğunuzda olduğunu belirtti. Bu « kişisel bir değerlendirme » dir. Ancak, riskli bir durumda olup olmadıklarını ve kaç tane temas kurulduğunu herkes önceden tartmalıdır.betboo şifremi unuttum

Lüksemburg, tüm nüfusu ülke çapında test ederek ikinci bir korona dalgasını önlemek istiyor. Böyle bir strateji Avusturya için mantıklı veya uygulanabilir değildir. Puchhammer-Stöckl, buradaki amaç, örneğin hastanelerde ve bakım evlerinde mantıklı olduğu yerde test etmeye devam etmektir, dedi.

Almanya’da Rheda-Wiedenbrück’teki Tönnies et fabrikasında corona ile enfekte kişi sayısının 1.331’e yükseldiği Pazar günü öğrenildi. Gütersloh bölgesi bunu Pazar günü duyurdu. ORF programındaki uzmanlar, bu tür sıcak noktaların güvencesiz koşullara kadar izlenebileceğini vurguladı. Bu bağlamda, çevreleme özellikle önemlidir. Puchhammer-Stöckl, virüsün şu anda Avusturya’da düşük bir seviyede olduğunu, ancak « her an yeniden büyük zorluklara neden olabileceği » konusunda uyardı. Özel temsilci Auer kişisel sorumluluğa güvenir. Birçok catering işletmesinde düzenlemelere uyulmadığı tekrar tekrar duyulmaktadır. Auer, yetkililerin tüm barları, resepsiyonları vb. Kontrol edemeyeceğini vurguladı. Özel danışman, operatörlerin kendilerinin bir sorumluluğu olduğunu ve yalnızca kendi gelirlerini düşünmemeleri gerektiğini söyledi.

Yayın sırasında kısa süreli bir ses rahatsızlığı rahatsızlık yarattı. Wichro’nun cümlesi – « Sağ el, solun ne yaptığını bilmiyor » – aniden sürekli bir yankıya dönüştü.

Şimdi 1 ay süreyle ücretsiz olarak haberleri okuyun! * * Test otomatik olarak sona erer.

Daha fazlası ▶

AĞDAN HABERLER

Şimdi JBL’den gerçek kablosuz kulaklıklar kazanın! (E-media.at)

Yeni erişim (yachtrevue.at)

Bekar olmanın harika olmasının 8 nedeni (lustaufsleben.at)

Wasabi mayonezli somon karidesli burger ve ballı salatalık (gusto.at)

Yeni trendde: Shock-Down – ekonomi kilitlenmelere ne kadar süre dayanabilir? (Trend.at)

Gülmek ve iyi hissetmek için en iyi 35 aile dizisi (tv-media.at)

Viyana’da E-Scooter: Tüm sağlayıcılar ve fiyatlar karşılaştırmalı 2020 (autorevue.at)

 »

İngiliz polisi, Portekiz’de kaybolan « Maddie » olayını yeniden araştırmak istiyor. İngiliz yayın kuruluşu BBC’nin Cumartesi günü İçişleri Bakanlığı’ndan aktardığına göre, İçişleri Bakanlığı Madeleine McCann’in aramasını desteklemekle ilgileniyor. Bakanlığın projeyi mali olarak destekleyeceği belirtildi.

O zamanlar üç yaşındaki çocuk, beş yıl önce Algarve’deki bir tatil beldesinde kayboldu. BBC’ye göre, İngiliz tarafının yeni bir soruşturma başlatmasının ön şartı, Portekiz polisinin rızası olacak. Soruşturmasını çoktan tamamladı ve ancak yeni bilgiler sunulduktan sonra tekrar aktif hale gelebilir.

Soruşturma, Portekiz’deki yetkililere göre herhangi bir suç kanıtı olmadığı için 2008 yılında kapatıldı. İngiliz polisi Nisan ayında, davanın bir yıllık incelemesinden sonra yeni ipuçlarını bulduklarını duyurdu. Madeleine’in bir yabancı tarafından kaçırıldığına inanmaya devam ediyor. Yakın zamanda, bugün dokuz yaşında bakabildiği « Maddie » nin bir resmini yayınladı.

Şimdi 1 ay süreyle ücretsiz olarak haberleri okuyun! * * Test otomatik olarak sona erer.

Daha fazlası ▶

AĞDAN HABERLER

Şimdi JBL’den gerçek kablosuz kulaklıklar kazanın! (E-media.at)

Yeni erişim (yachtrevue.at)

Bekar olmanın harika olmasının 8 nedeni (lustaufsleben.at)

Wasabi mayonezli somon karidesli burger ve ballı salatalık (gusto.at)

Yeni trendde: Shock-Down – ekonomi kilitlenmelere ne kadar süre dayanabilir? (Trend.at)

Gülmek ve iyi hissetmek için en iyi 35 aile dizisi (tv-media.at)

Viyana’da E-Scooter: Tüm sağlayıcılar ve fiyatlar karşılaştırmalı 2020 (autorevue.at)

Yorumlar

Kayıt ol

Facebook ile Bağlan

 »

« Der Wendler » kutuplaşır – ve her zaman vardır. Bir pop yıldızı ve medya profesyoneli olarak gerçek bir hayatta kalan ve yıllar içinde kalabalığa tekrar tekrar ilham vermeyi başardı. Tüm hayatını bunun için bir sahne olarak kullansa da.

Özellikler

  • İsim: Michael Skowronek
  • Sahne adı:
  • Meslek: pop şarkıcısı
  • Doğum: 22. Haziran 1972
  • Doğum yeri Dinslaken, Almanya
  • Yıldız işareti Yengeç
  • İlişki durumu: ödüllendirildi

    Laura Müller

  • Çocuklar: kızı Adeline (eski karısı ile

    Claudia Norberg

    )

© imago görüntüleri / Gelecek Görüntüsü

Polarize etmek onun çağrısıdır. İster 28 yaşındaki kız arkadaşı Laura Müller ile, ister televizyondaki görünümleriyle, ister müziğiyle. Eğitimli nakliye şirketi, nasıl pazarlanacağını bilir ve bunu da kolaylaştırabilir. Kanıtlıyor ki

onunla komedyen Oliver Pocher arasındaki mevcut anlaşmazlık.

« Bebi, seni çok seviyorum »

Genç kız arkadaşıyla birlikte « şeker gibi tatlı » Instagram videoları birçok kullanıcıyı internette gülüyor buluyor. Oliver Pocher’in komedi parodisi, hatta çığlık atıyor.

© imago görüntüleri / Gelecek Görüntüsü

Ancak bunlar, bazen aşağılayıcı espriler bile, ustaca kullanmayı bildiği pop yıldızının dikkat çekmesine yardımcı olur. Bu, anlaşmazlığı bir gösteri formatına dönüştürür. Katılan herkesin kesinlikle finansal olarak fayda sağlayacağı. « Pocher Wendler’a Karşı – Artık eğlence yok » 29 Şubat’ta yayınlanacak. 2020 RTL’de.

Müzik için hissedin Zeitgeist

Erken vardı

Michael Wendler

doğru burnu vardı ve kendi müzik tarzına bir isim yarattı: Popschlager. Bu yüzden kendisini « pop hitlerin kralı » olarak adlandırıyor.

© imago görüntüleri / Revierfoto

1998’de Wendler, sunucu ve pop şarkıcısı Jürgen Renfordt tarafından keşfedildi ve aynı zamanda ilk albüm anlaşmasını almasına yardımcı oldu. O zamandan beri « Michael Wendler » veya « Der Wendler » adı altında başarılı oldu.

Sahne adlarında yasal düzenlemeler

Adı, ona sadece başarı değil, aynı zamanda öfke de getiren bir tür marka haline geldi. « Der Wendler » adıyla ilgili çeşitli yasal farklılıklara rağmen ve devam eden birkaç süreç, hayranlar Michael Wendler’a sadık.

© imago görüntüleri / Revierfoto

Müzik eğitimi yok, yetenek

Uzun bir süre, o zamanki eşi Claudia Norberg’in küçük plak şirketi CNI Records ile sözleşme altındaydı. 2007’de Michael Wendler, Sony BMG ana şirketinin Ariola plak şirketine taşındı. O zamandan beri, yapımcısı Hermann Niesig, tipik Wendler sound’undan sorumludur, çünkü Michael Wendler hiçbir zaman klasik müzik eğitimini tamamlamamış ve bu nedenle aklındaki şarkıların melodisini Niesig’e mırıldanmıştır.

Kulağakaçan potansiyeli olan şarkılar

Michael Wendler, geçtiğimiz birkaç yıla ait akılda kalıcı melodilerden sorumludur ve her hit partide uzun süredir devam eden hiti « She loves the DJ » geceleri en az bir kez çalışır. Ama « Nina » veya « Bilmiyorum » gibi şarkılar kesinlikle unutulmaz. Michael Wendler’in şimdiye kadarki en başarılı albümü, 2012’de 6. sırada albüm listelerine giren « Spectacular ».

Wendler klanından orman kampına

Michael Wendler basitçe eğlendirmeyi biliyor ve müzik kariyerinin yanında ikinci bir dayanak noktası oluşturdu. Böylece onu performanslarının ve konserlerinin yanında, genellikle farklı realite TV formatlarında görebilirsiniz. Şarkıcı, 2014 yılında “Sat 1” de “Der Wendler-Clan” ile kendi belgesel programını aldı. Aynı yıl Michael, « Ben bir yıldızım – beni buradan çıkarın! »

© imago görüntüleri / Gelecek Görüntüsü

Ancak, gösteriden kendi isteği üzerine ayrıldı, ancak « Ben bir yıldızım – beni geri getirin! » Programına katıldı ve bir yıl sonra final şovuna geçti. « Celebrity Big Brother » programına da katılarak beşinci sıraya yerleşti. Michael, 2016 yılında « Let’s Dance » RTL gösterisine katıldı ve dans partneri Isabel Edvardsson ile 9. oldu. VOX belgesel dizisi « Güle güle Almanya! Göçmenler » ve « Yıldızların yazlık evi – ünlü çiftlerin savaşı » izledi.

DSDS komplo skandalı

Ekim 2020’de Wendler, RTL şovu « Deutschland sucht den Superstar » da jüri üyesi olarak ayrıldığını duyurmasıyla – esasen onun nedenlerinden dolayı – bir sansasyon yarattı. Bir Instagram hikayesinde Perşembe akşamı Wendler, derhal etkili bir şekilde ayrılıyor, dedi. Wendler, DSDS’de yeni tanıtılmıştı.

Korona salgınının 48 yaşındaki babası federal hükümeti ve medyayı neden olarak adlandırdı. Açıklamasının hemen sonuçları oldu: Kısa bir süre sonra, bir reklam ortağı kendi aralarında mesafe koydu. Komedyen Oliver Pocher o akşam bir özel sunum yaptı. Sosyal medyada hararetli tartışmalar yaşandı.

RTL, Wendler’in açıklamalarına tamamen şaşırdı – « hem ‘DSDS’den çıkış hem de komplo teorileri hakkında, » Alman basın ajansı tarafından sorulduğunda yayıncı. « Kendimizi bundan açıkça uzaklaştırıyoruz. »

Özel hayat çok kamusal

Hayranlarını hayranlarıyla paylaşması Wendler için oldukça normalken, 19 yaşındaki kız arkadaşı Laura Müller, ilk olarak 47 yaşındaki pop yıldızıyla olan ilişkisinden beri gördüğü ilgiye alışmak zorunda kaldı. « Seni tanımayan insanlar için hiçbir şey yapamayacağın şeyler için nefret ediyorsun. »

»Seni tanımayan insanlar için hiçbir şey yapamayacağın şeylerden nefret ediyorsun« © imago images / Revierfoto

Bu kızgınlıkla başa çıkmak elbette ilk başta zor, « diye kapaklarını çıkardığı » Playboy « dergisinin Ocak sayısında söyledi.

Çocukluk aşkı yerine genç aşkı

Çift şimdi Florida’da yaşıyor. Ekim 2018’den beri bir ilişkiniz var. İkisi artık sosyal ağlarda özel hayatları hakkında açık ve düzenli olarak birlikte fotoğraf paylaşıyor. Eski Claudia Norberg’le (49) boşanma sürecinin ortasındadır.

© imago images / Future Image Wendler’in yanında yeni (genç) kadın: Laura Müller

Birlikte neredeyse 30 yıldır bir ilişki yaşadılar ve yaşadılar

Adeline adında sıradan kızı

. 2009 yılına kadar, 20 yıllık bir ilişkiden sonra Sylt’te ve daha sonra Mallorca’da bir nüfus müdürlüğünde evlendiler.

© imago images / Jan Huebner Michael Wendler ve Claudia Norberg boşanmada yaşıyorlar

Evlilik neredeyse on yıl sürdü. Michael Wendler’in yeni ilişkisinin hangi yönde gelişeceği belirsizliğini koruyor. Pop yıldızının önümüzdeki birkaç yıl içinde sürprizler sunmaya devam edeceği kesin.

ABD’de Düğün

Burada düğün hakkında daha fazla bilgi edinin.

20 Haziran 2020’de vakti gelmişti. Michael Wendler ve Laura Müller evlendi. « EVLENDİK », müzisyeni Instagram’da yazdı ve güncel fotoğrafları paylaştı. Buna göre çift, çiftin ABD’deki evi Florida’da evlendi. “BİTTİ MUTLU!”. Şu anda « Laura ve Wendler – Şimdi evleniyor! » Adlı belgesel dizisi üzerinde çalışan TV yayıncısı RTL. eşliğinde, Las Vegas’taki kilise düğünü birkaç hafta içinde canlı yayınlanacak.

Şimdi 1 ay süreyle ücretsiz olarak haberleri okuyun! * * Test otomatik olarak sona erer.

Daha fazlası ▶

AĞDAN HABERLER

Şimdi JBL’den gerçek kablosuz kulaklıklar kazanın! (E-media.at)

Yeni erişim (yachtrevue.at)

Bekar olmanın harika olmasının 8 nedeni (lustaufsleben.at)

Wasabi mayonezli somon karidesli burger ve ballı salatalık (gusto.at)

Yeni trendde: Shock-Down – ekonomi kilitlenmelere ne kadar süre dayanabilir? (Trend.at)

Gülmek ve iyi hissetmek için en iyi 35 aile dizisi (tv-media.at)

Viyana’da E-Scooter: Tüm sağlayıcılar ve fiyatlar karşılaştırmalı 2020 (autorevue.at)

 »

Alman

Şansölye Merkel

Ankara’ya karşı daha sert bir politika düşünüyor: « Bu şartlar altında, daha fazla müzakere söz konusu değil ».

Diğer iki Alman’ın tutuklanmasından sonra

Türkiye

Almanya’da, parti hatlarının ötesinde, Ankara’ya doğru daha sıkı bir yol çağrısı yapılıyor. Şansölye Angela Merkel (CDU) Cuma akşamı Nürnberg’de yaptığı açıklamada, bu tür tutuklamaların « vakaların büyük çoğunluğunun temeli olmadığını » söyledi.